Tercera jornada sobre oncologia de l'Hospital de Campdevànol

Es farà el dimarts 3 de març al Centre Cívic de Campdevànol, amb conferències que tracten sobre determinats aspectes del càncer

L’Àrea d’Infermeria de l’Hospital Comarcal de Campdevànol ha organitzat pel pròxim dimarts 3 de març la 3a Jornada Dia Mundial Contra el Càncer, que es farà durant tot el matí al Centre Cívic de Campdevànol. La jornada comptarà amb tres conferències sobre diferents aspectes del càncer i començarà a les 9.15h amb la benvinguda del gerent de l’Hospital de Campdevànol, Dr. Joan Grané.

La primera conferència porta per títol “Triunfo ante la adversidad”, a càrrec de Marion James, creadora de la fundació que porta el seu nom i que té com a objectiu ajudar als pacients de càncer, qui també explicarà la seva experiència personal.

La segona intervenció serà sobre un dels serveis que ofereix l’Hospital de Campdevànol: “Estètica oncològica i suport al pacient oncològic”, a càrrec de Núria Izquierdo, especialista en estètica aplicada a la salut del pacient de càncer. A continuació es farà la conferència “Micropigmentació mamària”, amb Maria Dolores Pérez, presidenta d’AMEPO i creadora de la campanya Arèola Solidària.

Les conferències es tancaran amb Jordi Viñas, llicenciat en INEF i Fisioterapeuta del Centre Kineclinic, que es titularà “Teràpia aquàtica”.

La cloenda serà al voltant de les 14h, a càrrec de Roser Portabella, directora d’Infermeria de l’Hospital de Campdevànol.