Noticies

L’Hospital de Campdevànol mobilitza la població per lluitar contra el Tabac

Un photocall a l’entrada del Centre i un pulmó gegant fet amb globus per representar la població que fuma i la que no són algunes de les iniciatives organitzades

Un any més, l’Hospital de Campdevànol organitza activitats amb motiu de la Setmana Sense Fum i el Dia Mundial sense Tabac, que tindrà lloc demà, 31 de maig. En aquesta ocasió, des de l’Entitat es pretén mobilitzar la població i ampliar al màxim la difusió d’informació sobre les conseqüències nocives d’aquest hàbit. Demà hi haurà una paradeta a l’entrada del Centre, on es repartiran globus de diferent colors (negre per a fumadors actius, vermell per a no fumadors, gris per a fumadors passius i rosa per a ex-fumadors).

Relleu a la presidència del Patronat de l’Hospital de Campdevànol

Dolors Costa Martínez ha estat escollida presidenta, en substitució de Jaume Vilarrasa Batchelli, qui ha estat al capdavant d’aquest òrgan des del 2007.
Dolors Costa Martínez ha estat escollida presidenta del Patronat de l’Hospital de Campdevànol, l’òrgan de govern d’aquesta Institució. Costa, qui era fins ara vicepresidenta del Patronat, agafa el relleu a Jaume Vilarrasa Batchelli, qui ha estat al capdavant d’aquest òrgan des del 2007. El nomenament de la nova presidenta ha tingut lloc el 16 de maig, per a un mandat de 4 anys i que pot ser renovat fins a un període màxim de 12 anys. És la primera vegada en els gairebé 100 anys d’història de l’Entitat que una dona ocuparà la presidència.

L’aliança Els Quatre Gats entrega el Premi FAD d’atenció integrada amb lideratge social al projecte Interxarxes

L'aliança estratègica Els Quatre Gats està formada per l'Hospital de Campdevànol, l'Hospital Sant Rafael, l'Hospital de Mollet i l'Hospital Plató
L'aliança estratègica Els Quatre Gats, formada per l'Hospital de Campdevànol, l'Hospital Sant Rafael, l'Hospital de Mollet i l'Hospital Plató, ha patrocinat el premi Avedis Donabedian d'atenció integrada amb lideratge social, que va ser lliurat al projecte Interxarxes. 
 

La 54a jornada de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia d’hospitals comarcals reuneix 130 professionals de tot Catalunya

La sessió està organitzada pel Servei Únic de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia dels hospitals de Campdevànol i Olot
 
Més de 130 professionals de tot Catalunya participen avui, 13 d’abril, a la 54a Jornada de Serveis de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia (COT), organitzada pel Servei Únic de COT de l’Hospital de Campdevànol, comarcal del Ripollès, i l’Hospital d’Olot, comarcal de la Garrotxa. La sessió, que té lloc a Camprodon compta amb una gran representació de centres catalans i d’Andorra, tant pel que fa als ponents de l’acte com al públic assistent. 
 

L’Hospital i associacions de la comarca organitzen la IV Jornada SUMEM

La trobada es consolida en la seva quarta edició, que va comptar amb uns 80 assistents. Es van tractar aspectes com l’ús correcte de medicaments, el Banc d’Ajudes Tècniques o l’assistent per a persones amb plena capacitat, entre altres.
Uns 80 assistents van participar a la quarta edició de la Jornada SUMEM, celebrada el divendres 23 a Ripoll i que va fer protagonistes, una vegada més, els pacients. L’acte, organitzat per l’Hospital de Campdevànol i diverses associacions de la comarca, va servir per donar a conèixer iniciatives i experiències d’interès per a la població del Ripollès en el camp de la salut. La participació dels pacients a totes aquelles iniciatives que tenen a veure amb la salut va ser posada en relleu per Yolanda Lejardi, coordinadora de participació de la Secretaria d’Atenció Sanitària i Participació.

La segona edició de les Jornades d’Atenció Primària del Ripollès reuneix 120 assistents

Organitzades per l’Institut Català de la Salut i l’Hospital de Campdevànol, han servit per donar a conèixer experiències i propostes assistencials dirigides a persones amb necessitats complexes, així com informació sobre urgències de mar i muntanya

Més de 120 professionals de tot Catalunya van assistir a la segona edició de les Jornades d’Atenció Primària (AP) del Ripollès, organitzades per l’Institut Català de la Salut i l’Hospital de Campdevànol, i celebrades el 15 de març, a la Fundació Eduard Soler, de Ripoll. A la sessió, es va posar de manifest la importància de centrar l’atenció en les necessitats del pacient, en adaptar-la al que la situació dels usuaris requereix.

L’ABS Ribes de Freser-Campdevànol potencia els esmorzars saludables a les escoles, amb l’ajuda del Club Super3

L’objectiu és transmetre als més petits la importància de fer un àpat al matí, així com ensenyar-los quin tipus d’aliments han de prendre. Hi ha programats un total de 10 tallers, a tres escoles del Ripollès.

L’Àrea Bàsica de Salut (ABS) de Ribes de Freser-Campdevànol, que està gestionada per l’Hospital de Campdevànol, realitza la tercera edició dels tallers d’esmorzars saludables a les escoles. En aquesta ocasió, la primera sessió ha tingut lloc a finals de febrer de 2018, a la classe de 1r i 2n de Primària de l’escola Mare de Déu de Núria, de Ribes de Freser. L’activitat ha comptat amb uns col·laboradors molt especials, la Pati Pla i el 6Q, del Club Super3, que han fet una “supermoguda”, amb l’objectiu de col·laborar en el foment de l’alimentació saludable.

L’Hospital de Campdevànol i la UVic-UCC s’alien per potenciar la docència i la recerca

La col·laboració entre ambdues institucions es traduirà en accions relacionades amb formació acadèmica, recerca, transferència de coneixement i innovació, formació contínua i internacionalització.

La Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) i l’Hospital de Campdevànol han presentat, el 15 de febrer, un acord marc de col·laboració per potenciar la docència i la recerca entre ambdues entitats. El conveni que han signat és fruit d’uns interessos en comú pel que fa al foment de la investigació i formació en Ciències de la Salut, així com de la voluntat de treballar conjuntament en activitats de docència, recerca i transferència de coneixement en aquest àmbit.

L’Hospital de Campdevànol estrena cuina

Les noves instal·lacions i equipaments estan dissenyats per facilitar la feina dels treballadors, millorar el servei als usuaris i promoure l’estalvi energètic

7 de febrer de 2018.- L’Hospital de Campdevànol ha inaugurat aquest matí una nova cuina per tal de millorar la qualitat del servei que ofereix el Centre i actualitzar-ne les instal·lacions. Es tracta d’un espai modern i dotat de nous equipaments per optimitzar l’eficiència de la gestió culinària de l’Hospital i facilitar la feina dels treballadors. Les obres de la nova cuina, ubicada en un espai diferent d’on estava l’anterior, han durat 2 mesos i han requerit una inversió de 140.000 euros.

Dinar playback amb les associacions del Ripollès

Va ser organitzat conjuntament per l'Hospital i les associacions Ripollès Cor, Oncolliga, Donants de Sang, Mifas i Afectats de Fibromiàlgia

El dissabte dia 27 de març de 2017 va tenir lloc, al Teatre Diagonal de Campdevànol, el primer dinar-playback amb les associacions del Ripollès, organitzat conjuntament per l'Hospital de Campdevànol i les associacions Ripollès Cor, Oncolliga, Donants de Sang, Mifas i Afectats de Fibromiàlgia.

Pàgines