Noticies

Es crea el Servei Territorial de Pediatria Osona-Ripollès per ampliar la cobertura i unificar criteris i protocols

Actualment s’està començant a implantar i es preveu el desplegament finalitzi el setembre

15/07/2024.- En el marc de l'aliança estratègica entre la Fundació Hospital de Campdevànol (FHC) i el Consorci Hospitalari de Vic (CHV), s'ha posat en funcionament el Servei Territorial de Pediatria Osona-Ripollès, que té com a principal objectiu garantir una atenció integral i integrada a la població en edat pediàtrica i a les seves famílies, i que aquesta sigui accessible, equitativa, de màxima qualitat, i adaptada a les necessitats de les persones. Actualment, s'està començant a implantar i es preveu que de cara a setembre finalitzi el desplegament.

L'Hospital de Campdevànol ja tramita baixes de cirurgia major ambulatòria i de parts

Aquesta mesura evita als usuaris haver de desplaçar-se per fer aquesta gestió personalment al seu CAP

12/07/2024.- Els hospitals de la xarxa pública catalana, SISCAT, com el de l'Hospital de Campdevànol, ja tramiten de manera directa les baixes laborals de cirurgia major ambulatòria (CMA) i de parts, la qual cosa evita als usuaris haver de desplaçar-se per fer aquesta gestió personalment al seu CAP. D’aquesta manera, s’aconsegueix agilitzar els processos administratius i es millora l'experiència del pacient en aquests dos nous supòsits d’incapacitat temporal (IT).

Professionals de la Fundació Hospital de Campdevànol participen a jornades i congressos de l'àmbit català i estatal

Van participar al congrés d'infermeres gestores de Madrid i a la jornada d'atenció a les ferides de la UVic, entre altres

14/06/2024.- Aquesta setmana, diferents professionals de la Fundació Hospital de Campdevànol han fet presentacions de comunicacions i estudis a jornades i congressos d’importància a en l’àmbit català però també estatal.

L’Hospital de Campdevànol acull les jornades de formació pels professionals d’emergències mèdiques

Han estat impartides pel tècnic d'emergències sanitàries, Carles E. Izquierdo

07/06/2024.- Des del 25 de maig, diferents professionals d’emergències mèdiques del nostre centre i del Ripollès han participat en les jornades sobre la Unitat de Suport Vital Bàsic (USVB), impartit pel tècnic d’emergències sanitàries i infermer, Carles E. Izquierdo.

Al llarg d’aquests dies s’han fet diferents sessions dedicades a la medicació i material de les USVBA, a les tècniques d’immobilització de pacients, tècniques d’aturada cardiorespiratòria, i tècniques per millorar la coordinació dels tècnics d’emergències mèdiques i infermeria, entre altres.

La Fundació Hospital de Campdevànol commemora la Setmana Sense Fum

Es faran diverses activitats com pintar cartells, xerrades a les escoles i un collage de fotografies

29/05/2024.- La Fundació Hospital de Campdevànol s'ha sumat un any més a la Setmana Sense Fum, al voltant del dia mundial sense tabac, que organitza la Xarxa Catalana d'Hospitals sense Fum. Aquest any el lema escollit és Zero emissions també als teus pulmons. El Comitè Sense Fum de la Fundació Hospital de Campdevànol, ha organitzat les següents activitats:

• Atenció Primària Ribes-Campdevànol anirà a les escoles per tal de fer pedagogia i conscienciar dels que suposa l'hàbit de fumar

Una desena de professionals participen al curs de Suport Vital Avançat en Trauma

Es tracta d'un curs que és dirigit a personal d'infermeria i metge que hagin de prestar assistència al pacient amb politraumatisme

29/05/2024.- Una desena de professionals del nostre centre que treballen en la medicina extrahospitalària han participat en el curs de Suport Vital Avançat en Trauma (SVAT). Es tracta d'un curs que és dirigit a personal d'infermeria i metge que hagin de prestar assistència al pacient amb politraumatisme, tant en l'àmbit prehospitalari com hospitalari.

L'Hospital de Campdevànol acull la constitució del Consell de l'Aliança de la Xarxa Hospitalària C-17

També ha servit per analitzar l'activitat dels centres sanitaris que en formen part

24/05/2024.- Avui l’Hospital de Campdevànol ha acollit la reunió de constitució del Consell de l’Aliança de la Xarxa Hospitalària C-17, on hi ha participat representants de tots els centres que en formen part: Hospital Clínic de Barcelona, Consorci Hospitalari de Vic, Hospital de Sant Celoni, Hospital de Granollers, Fundació Sanitària de Mollet, i Hospital de Campdevànol En el transcurs de la trobada s’ha designat el secretari i coordinador del Consell de l’Aliança, i s’ha analitzat diversos aspectes de l’activitat dels centres sanitaris que en formen part.

La Fundació Hospital de Campdevànol recupera la jornada Sumem, amb les entitats del territori

Es farà el 24 de maig a la Fundació Eduard Soler de Ripoll i hi participaran sis entitats del Ripollès

19/05/2024.- La Fundació Hospital de Campdevànol ha recuperat la jornada Sumem, després que es deixés de fer l'any 2020, a causa de la pandèmia de la Covid. Aquesta serà sisena edició i hi participaran mitja dotzena d'associacions del Ripollès, amb l'objectiu d'enfortir lligams entre la institució i les associacions del territori, però també per donar visibilitat a diferents projectes que es porten a terme des d'aquestes entitats. La sisena jornada Sumem es farà aquest divendres 24 de maig a la Fundació Eduard Soler de Ripoll, des de les 09h del matí i fins a les 14h.

Marta Shanti porta la seva música a l'Hospital de Campdevànol

Es tracta de la iniciativa "A tocar", un cicle de concerts a centres hospitalaris i penitenciaris de la demarcació de Girona

17/04/2024.- L'Hospital de Campdevànol va tornar a viure una fantàstica estona amb la iniciativa "A tocar", un cicle de concerts a centres hospitalaris i penitenciaris de la demarcació de Girona, organitzat per Neandertal Records, amb el suport de la Diputació de Girona, i que és la tercera vegada que passa pel nostre centre.

El concert es va fer a la planta de llarga estada i convalescència, i va anar a càrrec de la cantautora Marta Shanti, que va estar tres quarts d'hora cantant i tocant diversos temes, i interactuant amb les persones i pacients.

Es constitueix la xarxa hospitalària de la C-17, on l'Hospital de Campdevànol en forma part

Està integrada per sis hospitals més, amb l'objectiu de garantir l'equitat i l'accessibilitat de l'atenció sanitària

25/04/2024.- El Departament de Salut va constituir ahir dimecres la segona xarxa hospitalària de Catalunya, l’anomenada C-17, per millorar l’equitat, l’accessibilitat i la sostenibilitat de l’atenció sanitària del territori. Està integrada per sis hospitals: el de Campdevànol, el de Sant Celoni, el de Mollet del Vallès, el de Vic, el de Granollers i el Clínic de Barcelona.

Pàgines