Relleu a la presidència del Patronat de l’Hospital de Campdevànol

Dolors Costa Martínez ha estat escollida presidenta, en substitució de Jaume Vilarrasa Batchelli, qui ha estat al capdavant d’aquest òrgan des del 2007.
16 de maig de 2018.- Dolors Costa Martínez ha estat escollida presidenta del Patronat de l’Hospital de Campdevànol, l’òrgan de govern d’aquesta Institució. Costa, qui era fins ara vicepresidenta del Patronat, agafa el relleu a Jaume Vilarrasa Batchelli, qui ha estat al capdavant d’aquest òrgan des del 2007. El nomenament de la nova presidenta ha tingut lloc el 16 de maig, per a un mandat de 4 anys i que pot ser renovat fins a un període màxim de 12 anys. És la primera vegada en els gairebé 100 anys d’història de l’Entitat que una dona ocuparà la presidència.
 
La designació de Dolors Costa, qui és actualment primera tinent d’alcalde i regidora de Barris, Serveis Generals, Comerç i Fires de l’Ajuntament de Campdevànol, no és l’únic canvi al Patronat, hi ha hagut altres incorporacions i l’òrgan ha quedat conformat, també, per: Ramon Vilardell Turon, vicepresident; Marta Coll Pous, patrona; Teresa Cuy Prat, patrona; Immaculada Constans Ruiz, patrona nata; Ramon Llibre Angulo, patró; Eudald Maideu Puig, patró; Joan Manso Bosoms, patró nat; Mn. Melitó Tubau Espelt, patró nat, i Josep Maria Bosch, secretari. Així doncs, el nou Patronat aposta per la modernitat i ha conformat un òrgan de govern paritari en gènere, per donar resposta a una demanda social justa i igualitària entre gèneres.
 
La nova presidenta ha volgut destacar la tasca desenvolupada per l’Hospital amb Jaume Vilarrasa al capdavant del Patronat. Així mateix, ha considerat que és un honor ocupar el càrrec de presidenta i ha afirmat que agafa el relleu amb intenció de treballar per mantenir l’excel·lència en l’atenció sanitària i social a la comarca del Ripollès.