Premis TOP20 - 2009

L’Hospital de Campdevànol, dins dels 20 millors hospitals públics d’Espanya
conferencia top20 2009

L’Hospital de Campdevànol ha estat escollit, per segon any consecutiu, com un dels vint hospitals públics que formen part dels Top 20, dins de la categoria d’hospitals generals petits de menys de 100 llits.  El nombre total d'hospitals participants ha estat de 155 centres. Aquest guardò ha estat entregat el dia 26 de novembre, a Madrid, en un acte que es celebra des de fa 10 anys.

La inclusió del centre dins del programa Hospitals Top 20 és un reconeixement per a l’Hospital de Campdevànol i posa de manifest la seva professionalitat i el bon nivell assistencial.

Aquest reconeixement és atorgat per IASIST - empresa de serveis d’informació sanitària -, que presenta els resultats que avaluen els centres en base a una sèrie d’indicadors de qualitat, funcionament i eficiència econòmica i que reconeix la tasca dels hospitals participants amb millors resultats. La participació és voluntària, gratuïta i dirigida a tots els hospitals espanyols que volen formar part d’un procediment de valoració objectiva de la seva tasca, basada en les dades quantitatives disponibles. Els resultats inclouen els 20 millors hospitals públics i els 4 millors privats.