L'Hospital celebra el seu 90è aniversari

L’acte s’ha celebrat a la sala “El Molí”, de Campdevànol, i ha constat de la presentació del llibre recull fotogràfic que ha editat l’Hospital de Campdevànol, 90 anys al teu costat.

El proper dia 1 d’octubre es compleixen 90 anys de la inauguració de l’Hospital de Campdevànol. Aquesta data tan important per a l’Entitat ha estat celebrada el dissabte dia 4 de setembre amb un acte presidit per la consellera de Salut, Marina Geli, i que ha comptat amb la participació d’altres autoritats, treballadors de l’Hospital i veïns de Campdevànol.

L’acte s’ha celebrat a la sala “El Molí”, de Campdevànol, i ha constat de la presentació del llibre recull fotogràfic que ha editat l’Hospital de Campdevànol, 90 anys al teu costat. La publicació resumeix breument la història de la institució amb imatges que mostren l’evolució i el creixement del centre des dels seus inicis fins a l’actualitat. 

Durant l’acte s’ha inaugurat una exposició de maquetes, fotografies i material mèdic que es podrà veure a la sala “El Molí” els dijous, divendres i caps de setmana fins al dia 21 de setembre. En darrer lloc, també s’ha presentat un segell commemoratiu que s’ha creat per a l’ocasió i que s’ha pogut estampar amb el mata-segells commemoratiu. 

Els actes de celebració del 90 aniversari de l’Hospital de Campdevànol han estat presidits per la consellera de Salut de la Generalitat de Catalunya, Marina Geli, que ha estat l’encarregada d’estampar el primer mata-segells. A la celebració també hi han assistit l’alcaldessa de Campdevànol, Núria López; la directora territorial de Salut a Girona, Marta Pedrerol; el president del Consell Comarcal del Ripollès, Enric Pérez; el president del Patronat i el gerent de l’Hospital de Campdevànol, Jaume Vilarrassa i Joan Grané; i la presidenta del Cercle Filatèlic de Ripoll, Carme Font. A més, l’acte també ha comptat amb treballadors del centre i veïns del municipi i de la Comarca, que no s’han volgut perdre la celebració. 

En el seu discurs, Joan Grané, gerent del centre, ha volgut destacar que “cadascuna de les persones que formen o han format part de l’equip de l’Hospital han posat el seu gra de sorra en el creixement del centre al llarg d’aquests 90 anys i en la seva consolidació com a hospital comarcal” i que “aquests fets no haurien estat possibles sense la participació i entusiasme de tots aquests col·laboradors”. Grané també ha aprofitat per agrair a totes aquestes persones el seu esforç i dedicació i per donar les gràcies a tots aquells que han ajudat en l’elaboració del llibre amb l’aportació de fotografies, moltes d’elles extretes d’arxius personals.