L'Hospital de Campdevànol rep el premi Top 20 a la millor gestió hospitalària global

Els guardons s'han entregat avui a Madrid i hi han participat 170 hospitals de tot l'Estat

29/11/2022.- L’Hospital de Campdevànol ha estat guardonat amb el premi Top 20 a la Gestió Hospitalària Global, en la categoria d’hospitals petits. El certamen, que s’ha celebrat avui a Madrid, està organitzat per la consultora IQVIA, i la valoració que està basada en indicadors objectius de qualitat assistencial, funcionament i eficiència econòmica obtinguts a partir de dades que es registren de manera habitual. L’edició d’aquest any ha tingut una participació de record de 170 hospitals privats i públics de tot l’Estat espanyol.

L’Hospital de Campdevànol ha estat reconegut en la categoria d’hospitals petits, de menys de cent llits, amb el premi de millor Gestió Hospitalària Global, que engloba totes les àrees assistencials, d’aquí al fet que sigui un dels premis més importants. Joan Grané, gerent de l’Hospital de Campdevànol, ha volgut recalcar que aquest premi “és gràcies a l’esforç i treball de tots els professionals de la institució, perquè sense ells no s’hagués aconseguit”.

L’Hospital de Campdevànol ha estat guardonat diverses vegades als Premis Top 20, però es dóna el cas que, el passat mes d’octubre, també va obtenir el primer premi per Processos Quirúrgics en el certamen Best Spanish Hospitals.