L’Hospital de Campdevànol participa en una jornada sobre salut i estrès

Professionals de l'Entitat van estar presents a la cinquena edició de la jornada de salut de Sant Joan de les Abadesses, MÉSALUT

L’Hospital de Campdevànol va estar present a la cinquena edició de la jornada de salut de Sant Joan de les Abadesses, MÉSALUT,organitzada per l'ajuntament de Sant joan de les Abadesses, que se centrarà en la relació entre l’estrès i la salut. Des de l’Hospital es dóna especial importància a la promoció de l’educació sanitària, per la qual cosa els professionals del Centre participen en aquesta iniciativa, de la mateixa manera que ho fan en altres que són promogudes per la societat civil, o les diferents institucions de la nostra comarca. 

Concretament, Isabel Casas, psicòloga de l’Hospital de Campdevànol, serà una de les ponents de la conferència “Estrès i salut: Com ens afecta?”, juntament amb el Dr. Ernest Torrell, coordinador del Centre de salut mental d’adults del Ripollès. L’objectiu d’aquesta conferència és donar resposta a preguntes com: Quina relació tenim amb els factors físics, biològics, psicològics i socials? Com ens afecten i com podem afrontar-los?
La conferència, que es va fer el  dia 25 de maig, a les 19h, a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, va comptar amb el Dr. Josep Trias, director dels serveis territorials del Departament de Salut a Girona, el Dr. Joan Grané, gerent de l’Hospital de Campdevànol, i Ramon Roqué, alcalde de Sant Joan de les Abadesses. 

A més de la conferència central, la jornada va incloure altres activitats que es van celebrar el mateix dia 25: una caminada popular “Caminant fem salut”, que es va fer entre l’Alberg Rural Ruta del Ferro i la cooperativa SAT Sant Antoni de la Miranda, i un taller de relaxació infantil perquè els més petits aprenguin a relaxar-se.