L’Hospital de Campdevànol, guardonat amb els premis Top 20 per quart any consecutiu.

La distinció reconeix l’entitat com un dels millors hospitals d’Espanya i premia la seva Àrea de la dona
Top 20 2010-2011 Campdevànol

Els Premis Top 20 han distingit per quart any consecutiu l’Hospital de Campdevànol, que ha estat escollit com un dels millors vint hospitals públics d’Espanya. La inclusió del centre dins del programa “Hospitals Top 20” és un reconeixement per a l’entitat i posa de manifest la seva professionalitat i el bon nivell assistencial. A més, la institució també ha estat reconeguda per la seva Àrea de la dona.

L’acte d’entrega dels guardons es va fer ahir per la nit a Madrid i va comptar amb la presència de Roser Fernández, secretària general de Salut, que va entregar el premi al Dr. Grané, director gerent de l’Hospital de Campdevànol.

Aquest reconeixement és atorgat per IASIST –empresa de serveis d’informació sanitària-, que presenta els resultats que avaluen els centres en base a una sèrie d’indicadors de qualitat, funcionament i eficiència econòmica i que reconeix la tasca dels hospitals participants amb millors resultats. La participació és voluntària, gratuïta i dirigida a tots els hospitals espanyols que volen formar part d’un procediment de valoració objectiva de la seva tasca, basada en les dades quantitatives disponibles. Els resultats inclouen els 20 millors hospitals públics i els 4 millors privats.