L'Atenció Integrada Social i Sanitària del Ripollès impulsa la jornada “La cuina del benestar” que es portarà a terme a Ripoll

La cuinera Maria Nicolau oferirà un taller amb el títol "Cuinar per cuidar"

30/01/2025.- L’Hospital de Campdevànol, el Consorci de Benestar Social i l’Equip d’Atenció Primària Ripoll i Camprodon han organitzat pel pròxim 28 de febrer la jornada “La Cuina del Benestar”, destinada a potenciar els vincles amb la ciutadania dins del treball que s'està fent en l'àmbit de l'Atenció Integral Social i Sanitària (AISS). La trobada, que se celebrarà al Museu Etnogràfic de Ripoll al llarg de tot el matí, comptarà amb la participació de la cuinera i comunicadora Maria Nicolau, que serà l’encarregada d’arrodonir un programa que combinarà temes relacionats amb els productes culinaris, el seu ús i la salut.

Les inscripcions es poden realitzar presencialment al Museu Etnogràfic de Ripoll, al centre cívic la Devesa del Pla, al Consorci de Benestar Social del Ripollès, o bé mitjançant el codi QR incorporat al cartell promocional.

La iniciativa s’inscriu dins la 1a Jornada d’Atenció Integrada Social i Sanitària destinada a la ciutadania; un projecte que s’ha impulsat per potenciar l’atenció de proximitat, en especial amb aquells col·lectius més vulnerables. El projecte té previst organitzar cinc edicions –una per any- a diferents localitats del Ripollès.