L’ABS Ribes-Campdevànol ja treballa amb el nou sistema informàtic ECAP, que permetrà agilitzar els tràmits

A través de l'Econsulta els usuaris podran fer consultes als professionals

17/09/2021.- L’ABS Ribes-Campdevànol ha començat a treballar amb el sistema informàtic ECAP aquesta setmana, després de la formació que han hagut de fer els professionals que hi treballen. L’ECAP és el programa d’història clínica informatitzada del Departament de Salut que utilitzen els i les professionals de la salut i de l’atenció social que treballen als centres d’atenció primària i d’atenció especialitzada extrahospitalària quan atenen i visiten la ciutadania.

Segons explica la coordinadora de l’ABS, Mireia Zarco, aquest nou sistema informàtic suposarà una agilització dels tràmits i facilitat de registre, ja que inclou intel·ligència activa. Com a novetat a destacar, els usuaris tindran al seu abast la Econsulta, que són les consultes amb els professionals, dins un entorn segur, ja que l'usuari ho fa a través de l'aplicatiu de La Meva Salut.

Des de l’ABS Ribes-Campdevànol es vol agrair als professionals l'ICS-IAS de Girona que aquestes setmanes han impartit la formació: Jordi Vilanó, Yolanda Banacloy, Manoli Núñez, Pere Batllori i Anna Reñé, així com també a l'equip de suport tècnic de la migració.