Premis TOP20 - 2010

L’Hospital de Campdevànol, torna a estar, per tercer any consecutiu, dins dels 20 millors hospitals públics d’Espanya

L’Hospital de Campdevànol ha estat escollit per tercer any consecutiu, a l'acte celebrat a Madrid el dia 26 d'octubre, com un dels vint hospitals públics que formen part dels Premis Top 20, dins de la categoria d’hospitals generals petits, quedant en segona posició en un grup conformat per 34 hospitals de tot el territori  espanyol. Dins aquesta mateixa categoria tambè ha estat guardonat l'Hospital Sant Jaume d'Olot, i en la categoria d'hospitals generals mitjans, de les comarques gironines, ha estat guardonat la Fundació Salut Empordà de Figueres. 
La inclusió del centre dins del programa Hospitals Top 20 és un reconeixement per a l’Hospital de Campdevànol i posa de manifest la seva professionalitat i el bon nivell assistencial. coincidint amb la celebració de 90è aniversari.
Aquest reconeixement és atorgat per IASIST –empresa de serveis d’informació sanitària-, que presenta els resultats que avaluen els centres en base a una sèrie d’indicadors de qualitat, funcionament i eficiència econòmica i que reconeix la tasca dels hospitals participants amb millors resultats.
La participació és voluntària, gratuïta i dirigida a tots els hospitals espanyols que volen formar part d’un procediment de valoració objectiva de la seva tasca, basada en les dades quantitatives disponibles, havent-se presentat aquest any un total de 165 centres. Els resultats inclouen els 20 millors hospitals públics i els 4 millors privats.