Caminada per l’envelliment actiu

L'Hospital de Campdevànol va col·laborar en l'organització de l'acte, que va agrupar uns cinquanta participants

 

El passat 26 de setembre es va dur a terme la Caminada per l’Envelliment Actiu a la població de Campdevànol. L’Hospital, com a institució, va col·laborar en l’organització, juntament amb la Residència de Campdevànol, l’Ajuntament, l’Associació de Dones del Municipi, el Consell Comarcal del Ripollès, el Consorci de Benestar Social i El Ripollès Cor.
 
Enguany es va optar per un recorregut curt, interurbà que fos accessible al major nombre de persones. L’acte va comptar amb uns cinquanta participants, entre usuaris de la unitat de llarga estada i usuaris de l’Hospital de Dia Sociosanitari, acompanyats per familiars, voluntaris i personal sanitari, que van ajudar a les persones grans amb dificultat per caminar. També hi van participar els nens de la guarderia.
 
Des de l’hospital de Campdevànol es valora molt positivament el fet d’haver col·laborat en l’organització i la posada en funcionament de la caminada. També cal agrair als familiars i voluntaris la seva tasca, que va contribuir a que hi assistissin el màxim de persones possible.